De ondernemer achter Direkt Vastgoed & Verzekeringen

Over ons

Al sinds 1996 is Direkt Vastgoed & Verzekeringen een gevestigde naam in Nieuw-Weerdinge en omgeving, sinds 2003 onder de leiding van Jacob en Sabine Lourens. Gedurende deze periode hebben wij met veel genoegen en grote inzet de hypotheken, verzekeringen en financiële producten van onze gewaardeerde relaties mogen verzorgen. Met ons team van 8 personen staan wij voor u klaar!

Mede dankzij de positieve mond tot mond reclame die u, als relatie van Direkt Vastgoed & Verzekeringen, voor ons gemaakt heeft, zijn wij in al die jaren enorm gegroeid. Sinds begin 1998 zijn wij gevestigd aan het Weerdingerkanaal ZZ 156a te Nieuw-Weerdinge.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

De adviseurs van Direkt Vastgoed & Verzekeringen weten uit ervaring en reacties van klanten dat persoonlijk maatwerkadvies en het comfort van totale dienstverlening het beste is en wordt gewaardeerd. Aan de keukentafel thuis bij familie, bij een bedrijf op locatie of op een kantoor; 'Gedegen financieel advies op uw maat blijft belangrijk!' Daar werken we samen aan!

Voordelen van Direkt Vastgoed & Verzekeringen

Dit herkennen en waarderen onze klanten in onze adviseurs:
  • Betrouwbaar
  • Onafhankelijk
  • Servicegericht
  • Persoonlijk
  • Maatwerk
  • Schadeafwikkeling

Neem contact op

Meer weten? Vragen om hulp en advies over verzekeringen, hypotheken, bankzaken of financiële risico's voor jezelf of voor het bedrijf? Bel, e-mail of WhatsApp gerust of kom gewoon langs bij ons op kantoor. Kom verder, de koffie of thee staat klaar.

Stel ons gerust uw vraag